INDUSTRIJSKE OGRADE

   
Ograde

JAK, KOMPAKTAN I SIGURAN

SISTEM INDUSTRIJSKIH OGRADA

Stabilnost i čvrstina industrijskih ograde odlikuje se u ujednačenoj podeli otvora na rešetkama i duplo udvojenoj horizontalnoj žici, što garantuje stabilnost forme i poverljivu sigurnost.

Kod zahtevnijih objekata gde je potreba za sigurnošću veća u mogućnosti smo da isporučiumo stubove sa kosnicima na koje se dodatno kači bodljikava žica. Ovisno o vrsti zemljišta i načinu montaže stubova isporučujemo različite dodatne delove kao stope, specijalne sigurnosne šrafove za montažu, itd.

Specifičnost ovakvih konstrukcije je u tome što se rešetke na stub montiraju „jedna preko druge“, što ogradi daje maksimalnu stabilnost i sigurnost. Ovim je olakšana i montaža, jer je kod postavljanja stubova dozvoljena tolerancija od + – 5 centimetara.

R-fit stub sa R-L-rešetkom

Uglovi ograde realizuju se specijalnim elementima:

horizontalne žice stabilizuju se inox povezivačem, dok se vertikalne žice povezuju metalnim šajbnama i inox šrafom. Ovim je garantovana trajnost i stabilnost uglova i zahvaljujući glatkim i zaobljenim površinama rizik od povrede je smanjen na minimum.

KAPIJE

Za sve vrste ograda nudimo i odgovarajuće kapije koje mogu biti jednokrline za širinu otvora i do 5 metara i dvoklrilne kapije za širinu otvora i do 10 metara. Takođe smo u stanju da vam ponudimo i klizne kapije na električni pogon.

CENA NA UPIT

TAG

/