Skelski Elementi

   
Element metal

Prilagodljivo

OSLONAC – prenosi na tlo opterećenje vertikalnih štapova cevne konstrukcije. Dati oblik omogućuje veću nosivost, zavisno od terena na koji se postavlja, podešen je za cev fi 48,3 mm

UMETAK – služi za nastavljanje cevi fi 48,3 mm u čvorovima konstrukcije. Granični prsten prenosi opterećenje sa jedne strane na drugu.

ORTOGONALNA SPOJNICA – služi za vezivanje dve cevi fi 48,3 mm pod uglom od 90 stepeni. Normalnim pritezanjem navrtke, momentom od 800 kp.cm, postiže se sila trenja između spojnice i cevi 3250 kp.

OBRTNA SPOJNICA – služi za vezivanje dve cevi fi 48,3 mm pod uglom od 0-360 stepeni. Konstruisana je za primenu u najsloženijim uslovima, a njena univerzalnost omogućuje uštedu cevi. Normalnim pritezanjem navrtke, momentom od 800 kp.cm, postiže se sila trenja između spojnice i cevi 3250 kp.

KUKA ZA VEZIVANJE SKELE ZA ZGRADU – služi za vezivanje skele sa armaturom u serklažima objekta. Lako se montira i demontira.

LESTVICE ZA PENJANJE – služe za prelaz sa jedne platforme na drugu. Izrađene su od profilisanog čeličnog lima. Predstavljaju nerazdvojni elemenat građevinske skele.
Svi elementi se isporučuju zaštićeni osnovnom bojom. Po želji kupca završna obrada može biti plastificiranje ili pocinkovanje.

CENA NA UPIT

TAG